Je Praktijk in Bloei

Je hebt je praktijkruimte ingericht en bent er helemaal klaar voor. Laat die cliënten maar komen! Maar hoe dan? Je weet dat je ‘iets’ moet gaan doen met marketing. Stukjes schrijven op Facebook? Instagram? De moeders van school of collega’s enthousiast vertellen over je werk? Een website laten maken? En in welke volgorde dan? Jezelf en je diensten verkopen vergt een gedegen marketing aanpak En jezelf verkopen is voor velen helemaal een opgave!

De Academie voor Kinesiologie biedt met het programma ‘Je Praktijk in Bloei’ een stevig fundament onder de marketinginspanningen voor jouw praktijk. In 12 lesdagen, verspreid over 3 lesjaren kun je op jouw tempo je praktijk gestaag vormgeven, met een duidelijk verhaal en uitstraling naar buiten toe. Zodat jouw klanten weten wat JIJ voor hen kunt betekenen, wie jij bent als kinesioloog/therapeut of coach en hoe jij het verschil kunt maken in hun leven.

Gericht op de praktijk

De opleiding is praktisch vormgegeven. Met het huiswerk dat je na elke les doet, bouw jij les voor les aan de bloei van jouw praktijk en aan jouw ‘story’. Want marketing is eigenlijk niet meer dan het goed kunnen verwoorden van wie jij bent, wat je kunt betekenen voor de cliënt en hoe die contact met jou kan opnemen. En ja, dat kan via je website, via posts op Insta en wellicht zelfs filmpjes. ‘Filmpjes!?’ Ja, filmpjes, als dat jouw medium blijkt te zijn. Want in marketing bepaal JIJ wat jouw favoriete verkoopkanaal is.

Tijdens de opleiding ga je op zoek naar jouw ‘blauwe banaan’, daar waar jij het verschil maakt voor jouw cliënten, voor jouw doelgroep. Je gaat aan de slag met jouw verhaal naar je cliënten toe. Aan het einde van de opleiding ken je alle tools, is je verhaal naar buiten kraakhelder en stap je met zelfvertrouwen de (online) wereld in als kinesioloog.

Voorkennis

Voor het volgen van deze opleiding is geen specifieke voorkennis nodig.

Data lesjaar 2024 – 2027

  • 20 september 2024, 13 december 2024, 7 maart 2025, 2 mei 2025
  • 17 oktober 2025, 13 februari 2026, 13 maart 2026, 10 april 2026,
  • 23 oktober 2026, 22 januari 2027, 19 februari 2027, 16 april 2027

Docent

Thijs van Dijk

Investering

2100 euro. Let op dit zijn niet alleen lesdagen, je krijgt voor dit bedrag ook begeleiding en ondersteuning van Thijs en je huiswerk wordt nagekeken. 🙂

Ja, ik schrijf mij in

Nog vragen? Stel ze!