Cursussen

Kinesiologie-cursussen voor beginners en gevorderden

Of je nou helemaal nieuw bent met Kinesiologie of al praktiserend Kinesioloog,
vind hieronder de cursus die bij je past!

verkenning
Verdieping

Stap 1 & 2: Verkenning

Workshop Touch Your Own health

STAP 1: KRACHT VAN SPIERTESTEN

In twee energieke dagen leer je een spiertest uitvoeren bij jezelf en anderen ├ęn leer je nuttige technieken om stress op te sporen en af te voeren.

Meer info

STAP 2: TOUCH FOR HEALTH

Leer lichaam en geest in balans te brengen. Leer spiertesten, acupressuur, 5-elementenleer, balansen, pijn bestrijden en doelen stellen.

Meer info

Stap 3: Verdieping (naar keuze)

Workshop Touch Your Own health

STRESS RELEASE

Leer stress afvoeren en burn out aanpakken bij cli├źnten. Leer omgaan met emoties, overlevingsstrategie├źn en overtuigingen herkennen en oplossen.

Meer info

ZICHTVERBREDER

Dyslexie en dyscalculie aanpakken, woordblind, leefblind, interne saboteurs en blokkades herkennen en aanpakken, doelen stellen en behalen.

Meer info

JE PRAKTIJK IN BLOEI

Groeien in zelfvertrouwen en zichtbaar worden als therapeut, klanten trekken, verdieping kennis tools kinesiologie, je energie beheren, zelfzorg.

Meer info

BAAS IN EIGEN AURA!

Je leert voor jezelf te zorgen, zodat je niet het gevoel krijgt leeggezogen te worden. Je gaat aan de slag om bewust te worden van wat er gebeurt als je in contact met cli├źnten komt.

Meer info

RE-CENTER YOURSELF

Breng balans in je houding en beweging voor stabiliteit en kracht om soepeler om te gaan met alles wat er is, fysiek en mentaal. Deze training brengt een onmisbare basis voor jezelf en het werken met mensen.

Meer info