Masterclass voor Kinesiologen

Wil jij als kinesioloog je aanbod aan cliënten uitbreiden met behulp van mijn WerkWijze en het Emotioneel Kompas? Dan is deze masterclass iets voor jou!

Bij- en nascholing Emotioneel Kompas voor kinesiologen.

 

Deze masterclass is een training met diepgang waarin je leert werken aan het klaren van belemmerende emotionele patronen die meespelen bij problematiek.  De training is dan ook bedoeld voor kinesiologen die al praktijk voeren en ook bekend zijn met het werken met vingermodes. Het is een interactieve training en we gaan veel oefenen samen.

Emoties zijn de basis van ons gedrag en de drijfveer voor alles wat we doen. In deze training leer je de onderliggende emotionele respons in kaart te brengen die meespeelt bij een probleem. Je leert de essentie van een probleem aan te raken en emotionele, onbewuste, en lichaamsprocessen in positieve zin te beïnvloeden. Er wordt niet aan een probleem zelf gewerkt, maar aan het verminderen van de onderliggende negatieve emotionele lading en het vergroten van een positieve emotionele lading. Je leert hoe je een negatieve / belemmerende emotionele respons kunt veranderen in een neutrale of positieve respons.

Het klaren van emotionele patronen kan in vele situaties helpen; bijvoorbeeld dat een baby nu wel doorslaapt of dat een allergie vermindert of vitaminen worden makkelijker opgenomen, of verdrietige gebeurtenissen worden makkelijker hanteerbaar of druk gedrag in de klas vermindert. Je kunt het in feite bij ieder thema inzetten. Het is inzetbaar in je werk met volwassenen en kinderen! Je ziet na één consult vaak al een positieve verandering.

Ik deel mijn jarenlange ervaring en je leert de basis van mijn WerkWijze. Ik bied je een prachtig werkmodel wat je te allen tijde in kunt zetten bij of toe kunt voegen aan je bestaande aanpak. Daarbij kan het ook een mooie verdieping geven aan je werk.

Kijk voor meer informatie over mij en mijn werk op mijn site. Ik verheug me erop mijn kennis en ervaring met jullie te delen.

Hier volgt een korte weergave van wat er in deze twee dagen zoal aan de orde zal komen:

 

Intro werkwijze

De wisselwerking met onze omgeving

Afstemmen en verbinding tot stand brengen

Het brein

De eerste taal, de taal van emoties

Over het ontstaan van emoties

Lichaamsfeedback

Over de samenhang van spiertesten, breintesten en emotietesten

Het testen van spiercircuits en vier verschillende posities

Houding, intentie en vraagstelling tijdens het feedbackproces

Het Emotioneel Kompas

De woordparen van de negatieve en de positieve emoties

De drie bewustzijnsniveaus, bewust -onbewust- lichaam en hun samenwerking

De tijdlijn van het Emotioneel kompas, van conceptie tot het heden

Manifestatie en Bewustzijnsenergie van het Kompas

Het verhaal van het Kompas vertellen

Emotionele respons

Het vaststellen van de emotionele respons in termen van positieve en negatieve emotionele lading

Leeftijdsherinnering

Hoe en wanneer is deze respons ontstaan of versterkt

De emotionele respons aanraken en positief beïnvloeden.

Hiervoor maken we in eerste instantie gebruik van je eigen koffertje met vingermodes en energiecorrecties

Oefeningen en visualisaties met de woordparen en de niveaus van het Kompas

Een volledig consult met het Emotioneel Kompas uitvoeren

Laat je verrassen.

 

De investering in jezelf is € 310,00

Dit is inclusief de Kompaskaart, hand-out, koffie en thee

 

Data: 23 en 24 april 2022
Locatie: Academie voor Kinesiologie de Roos in Alphen a/d Rijn
Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Er is een follow up via een online ontmoeting met de groep.

De masterclass zal geaccrediteerd worden door het KTNO.

 

 

Hallo, mijn naam is Alie Relker. Ik voel me blij dat ik mijn eerste masterclass voor kinesiologen bij Roos op haar academie aan kan bieden.

In deze masterclass neem ik jullie mee in de wereld van de emoties en deel ik mijn werkwijze met het Emotioneel Kompas. Ik ben een spontaan en gedreven mens en mijn passie is om bewustwording op gang te brengen over het belang van het werken met emoties.

Mijn werkwijze vindt zijn oorsprong in het werk van Gordon Stokes en Daniel Whiteside, de grondleggers van Three In One Concepts® en de One Brain methode®.

Ik was instructeur Touch for Health en Edu kinesiologie en sinds ik in 1991 mijn eigen centrum “de Skarabee” opende, leidde ik mensen op tot facilitator in de One Brain methode. Vanaf dat moment tot nu is dat werkmodel de basis en leidraad in alles wat ik doe. Ik ben meegegroeid met de grondleggers en de trainingen die ze ontwikkelden; zo kreeg ik vanuit de eerste hand alle nieuwe inzichten mee. Het meest trots ben ik erop dat ik als Faculty hun werk in binnen- en buitenland heb mogen uitdragen. Tot op de dag van vandaag draag ik de herinneringen aan Gordon en Daniel  in mijn hart en zijn ze aanwezig bij alles wat ik doe.

Lees meer over mij en mijn werk op www.deskarabee.nl