Kine… – watte?
De weg naar een gezonder en blijer leven: KINESIOLOGIE

Vanaf 7 oktober verkrijgbaar, maar nu met 10 euro korting in de voorverkoop

Kine… – watte? is een toegankelijk doe-boek waarmee de lezer de helende kracht van kinesiologie leert kennen. Kinesiologie gaat er vanuit dat het lichaam in staat is zichzelf te herstellen.

Stress, geblokkeerde emoties – maar ook verkeerde eet- en drinkgewoonten – verstoren de balans in het lichaam en dat kan fysieke en mentale klachten veroorzaken.

Met de praktische oefeningen uit dit boek, gelardeerd met ervaringsverhalen, leer je de woordeloze taal van het lichaam kennen en leer je het zelf genezend vermogen van je lichaam aan te zetten, om zo de balans te herstellen. Zo werkt kinesiologie niet alleen preventief maar kan de lezer ook gericht klachten leren aanpakken om beter in zijn vel te komen.

Wat nou als jouw eigen lichaam je kan vertellen wat er aan de hand is? Kinesiologie kan je daar bij helpen.

Kine… – Watte?
De weg naar een gezonder en blijer leven: KINESIOLOGIE

In de voorverkoop: 15 euro (incl. verzendkosten)
Reguliere prijs: 25 euro (incl. verzendkosten)
Vanaf 7 oktober verkrijgbaar

Bestel het boek

Inhoud van het boek

  • Uitleg van kinesiologie
  • Geschiedenis en uitleg van de kinesiologie boom.
  • Ook vind je er mooie verhalen uit de praktijk en uit de opleiding.
  • Er staan praktische oefeningen uitgelegd en dan ingedeeld in een index met oefeningen die je kunt doen met allerlei klachten: bijv. concentratie, zelfvertrouwen, beter slapen, prikkelverwerking, etc.

Kinewatte reviews

Roos schrijft duidelijk en boeiend over kinesiologie en dit boek leest lekker makkelijk weg. Er staan zoveel nuttige tips in om jezelf of anderen in balans te brengen! Mijn zoon (9) en ik hebben veel aan de oefeningen, we doen er elke dag wel een paar. Dit is een boek wat eigenlijk bij iedereen in de boekenkast thuishoort

Wendy

Met dit boek neem je het heft in handen om je gezondheid op alle vlakken te verbeteren. Met eenvoudige oefeningen leer je wat jouw lijf te vertellen heeft en zorg je ervoor dat je lichaam optimaal zijn werk kan doen. En niet alleen jouw leven verbetert; je kunt met de oefeningen ook de mensen om je heen helpen. Het boek en de bijbehorende trainingen van Roos Dekkers en haar Academie voor Kinesiologie, zijn zowel liefdevol als professioneel. Maak eens persoonlijk kennis. Echt een aanrader”

Monique de Willigen

Goed leesbaar met heel veel sprekende en herkenbare voorbeelden. Het overzicht met klachten en oefeningen is top. Het boek krijgt een goed zichtbare plek in mijn boekenkast. En de oefeningen ga ik zeker weten met mijn kinderen en cliënten doen.

Sandra

Wat Kinesiologie zo mooi maakt, is dat je de kennis wel móet doorgeven. Je helpt er anderen en jezelf mee. De banden in een gezin worden steviger. En of je nu wilt of niet, bij het lezen moet je de oefeningen doen, jee wilt het verschil voelen. Dit is één van de betere werkboeken.

Pia

Dit boek is een aanrader voor iedereen die werkt met kinderen die last hebben van faalangst, onrust, verdriet, onzekerheid of snel boos zijn. Ik zou willen dat al mijn collega’s in het onderwijs dit boek lezen en dat het ook hun ogen opent.

Mieke

Uitgepraat. Zo voelde ik mij na alle behandelingen die ik heb gehad in de medische wereld. Mijn eerste ervaring met kinesiologie was echt een eye-opener. Ineens was er de mogelijkheid om mijn lichaam te helpen met verteringsproblemen, migraineaanvallen en allergieën, zonder chemische troep en vaak ook zonder alternatieve geneesmiddelen te moeten nemen.

Sabrina
Bestel het boek