Veel plezier met mijn E-book ‘3 Gouden Tips Om Je Eigen Energie Te Bewaken’

Dankjewel voor het aanvragen van mijn e-book. Ik wens je veel plezier met het lezen hiervan en het toepassen van de oefeningen in de praktijk.

Klik hier (of op de cover van het boek), om deze te downloaden.

Je hebt dit e-book niet voor niets aangevraagd. Daar is een reden voor. Mijn tip aan jou, ga de oefeningen in het boek ook echt doen. Door alleen te kijken naar de prachtige tekeningen word je wel blij maar merk je geen resultaat. Doe de oefeningen gelijk wanneer je ’s ochtends opstaat. Zo start jij je dag met een bak energie.

Natuurlijk is dit pas het begin. Er is nog zoveel meer te leren. Dat is precies wat ik de komende tijd ga doen. Ik ga je inspireren en geef je ideeën, inzichten en tools.

Mijn ervaring is dat wanneer je eenmaal voelt wat het effect van deze oefeningen is, je meer wilt. Daarom nodig ik je van harte uit voor een uitgebreide workshop van twee uur. Jij leert van mij hoe Kinesiologie past in jouw praktijk. Hoe je meer bereikt bij cliënten en beter voor je eigen energie zorgt.

En omdat jij de eerste stap hebt gezet, heb ik speciaal aanbod voor jou!

Doe mee aan de  “Touch your own Health – 5 gouden tips voor therapeuten & coaches” workshop en krijg een buisje Toverkorrels Beschermen en Reinigen van je eigen Energie! (t.w.v. 14,95 euro) Cadeau!

Ben je geïnteresseerd?

Klik dan op onderstaande button en schrijf je in.

Zonnige dag

Roos Dekkers

P.S. Wil je nog meer tips of adviezen voor je praktijk?  Volg mij op Facebook.

Ja Roos, Ik Wil Deelnemen Aan De Worskhop!
3 gouden tips om je eigen energie te bewaken Academie voor Kinesiologie