Touch for Health

Complete Touch for Health opleiding.

De opleiding Touch for Health bestaat uit 5 modules.

Deze worden gegeven in 5 weekenden.

Bij inschrijving van de hele serie ontvang je:

Het boek ‘De complete editie: Touch for Health’ t.w.v. €65,00

Gratis toegang tot mijn Facebook studenten-groep waar je altijd direct vragen kan stellen

Verder al het materiaal wat je nodig hebt en natuurlijk koffie, thee en lekkers & mijn heerlijke lunches

Ja, ik schrijf mij in voor de opleiding!

Touch For Health 1

Basistraining: Het lichaam in Balans

Ben je na het volgen van de training Kunst van Spiertesten benieuwd wat je zelf nog meer kunt doen voor een optimale balans voor je cliënten, of voor jezelf? Wil je werken aan optimale gezondheid en wil je de signalen van het lichaam nog beter leren (her)kennen? Wil je leren om het lichaam te ‘resetten’? Volg dan de cursus Touch For Health 1, Basistraining: Het lichaam in Balans.

MEER INFO
Ik doe mee met TFH 1

Touch For Health 2

Integrale gezondheid volgens de 5-elementenleer

Kinesiologie en Touch for Health hebben je gegrepen. Je wilt nu alles weten over deze eenvoudige techniek om meer zicht te krijgen op de (dis)balans van je lichaam en hoe je deze relatief snel kunt herstellen.

MEER INFO
Ik doe mee met TFH 2

Touch For Health 3

Doelen stellen en bereiken

Je hebt goed zicht gekregen op de gezondheid van jezelf en je cliënten en je hebt de grootste blokkades opgeruimd. Nu is het tijd om doelen te verhelderen en het lichaam (systeem) dusdanig te laten stromen zodat jij en je cliënten ze ook daadwerkelijk kunnen bereiken. Met Touch for Health 3 maak je dromen waar en geef je je cliënten de mogelijkheid deze ook te verwezenlijken.

MEER INFO
Ik doe mee met TFH 3

Touch For Health 4

Verdieping en Integratie

De laatste module van de Touch for Health-training vlecht alle modules tot een geheel. Je herhaalt stof uit de eerste drie modules en je leert uiteraard nieuwe methoden.

MEER INFO
Ik doe mee met TFH 4

Touch For Health

Metaforen en Doelen stellen

Je kent ze wel. Uitdrukkingen waarbij een metafoor wordt gebruikt om iets duidelijk maken. Een metafoor is een figuurlijke uitdrukking die overdrachtelijk is bedoeld. Bijvoorbeeld: ‘er ligt een steen op mijn maag’ of ‘ik zie er als een berg tegenop’. Door het onderzoeken van metaforen tijdens een sessie, kun je cliënten helpen om inzicht te krijgen in leefpatronen. Zo ontdek je wat er precies speelt, op mentaal en emotioneel vlak.

MEER INFO
Ik doe mee met TFH-Metaforen