Waarom Kinesiolgie leren bij Academie voor Kinesiologie?

Wil jij groeien als therapeut EN als mens? De Academie voor Kinesiologie biedt je een breed aanbod opleidingen, die je helpen de woordeloze taal van het lichaam te leren verstaan.

In de loop van 2020 introduceert de Academie voor Kinesiologie de 4-jarige hbo opleiding Kinesiologie voor therapeuten. (SNRO accreditatie is in aanvraag). Dit betekent dat je als je deze opleiding met succes hebt afgerond, je een officieel Kinesiologie-diploma krijgt zodat je je kunt aansluiten bij diverse beroepsverenigingen.  Je behandelingen worden dan tevens vergoed door (de meeste) zorgverzekeraars. 

Leuk, Hou mij op de hoogte Roos!

Zoveel meer dan techniek alleen

Net als bij andere instituten leer je bij de Academie voor Kinesiolgie de techniek en de theorie van Touch for Health. Bij de Academie leer je gevoel en hart optimaal in te zetten, om vol vertrouwen de techniek toe te passen, bij kinderen en volwassenen. Kinesiologie is een way of life die je dagelijks kunt toepassen, in zowel je praktijk als in je eigen leven. Je leert samen met andere enthousiaste professionals, op een fijne plek, dichtbij de natuur.

Naar alle opleidingen

Jezelf mogen zijn

Bij de Academie voor Kinesiologie mag je jezelf zijn. Roos nodigt je uit om samen aan de slag te gaan. Je leert hoe je jezelf inbrengt. Dat kan alleen als je goed bent afgestemd op jezelf en je lichaam. Roos creëert een liefdevolle bedding waarin jij kunt groeien en kunt ontdekken dat er altijd een oplossing is. Je leert niet alleen uit het cursusboek. Door in verbinding te zijn met jezelf, je lichaam, de ander en de leerstof, gaat de stof echt voor je leven. Je gaat ervaren wat Touch for Health daadwerkelijk doet.

Naar alle opleidingen

De kracht van Kinesologie

Met Touch for Health leg je de basis om echt te leren voelen, en jezelf in te zetten in contact met de cliënt. Je leert de kracht van kinesiologie te doorvoelen en te ervaren. Zodat het niet alleen een tool is, maar een waardevol instrument voor je dagelijks leven. Een instrument dat je uitdaagt om altijd verder te onderzoeken en antwoorden te vinden.

Naar alle opleidingen

Heb je vragen? Stel ze!