Waarom Kinesiolgie leren bij Academie voor Kinesiologie?

Wil jij groeien als therapeut EN als mens? De Academie voor Kinesiologie biedt je een breed aanbod opleidingen, die je helpen de woordeloze taal van het lichaam te leren verstaan.

In de loop van 2020 introduceert de Academie voor Kinesiologie de 4-jarige HBO opleiding Kinesiologie (Er ligt een aanvraag van accreditatie bij het SNRO). Dit betekent dat je als je deze opleiding met succes hebt afgerond, je een officieel Kinesiologie-diploma krijgt zodat je je kunt aansluiten bij diverse beroepsverenigingen.  Je behandelingen worden dan tevens vergoed door (de meeste) zorgverzekeraars. 

Leuk, Hou mij op de hoogte Roos!

Zoveel meer dan techniek alleen

Net als bij andere instituten leer je bij de Academie voor Kinesiolgie de techniek en de theorie van Touch for Health. Bij de Academie leer je gevoel en hart optimaal in te zetten, om vol vertrouwen de techniek toe te passen, bij kinderen en volwassenen. Kinesiologie is een way of life die je dagelijks kunt toepassen, in zowel je praktijk als in je eigen leven. Je leert samen met andere enthousiaste professionals, op een fijne plek, dichtbij de natuur.

Vierjarige HBO opleiding Kinesiogie

Jezelf mogen zijn

Bij de Academie voor Kinesiologie mag je jezelf zijn. Roos nodigt je uit om samen aan de slag te gaan. Je leert hoe je jezelf inbrengt. Dat kan alleen als je goed bent afgestemd op jezelf en je lichaam. Roos creëert een liefdevolle bedding waarin jij kunt groeien en kunt ontdekken dat er altijd een oplossing is. Je leert niet alleen uit het cursusboek. Door in verbinding te zijn met jezelf, je lichaam, de ander en de leerstof, gaat de stof echt voor je leven. Je gaat ervaren wat Touch for Health daadwerkelijk doet.

Vierjarige HBO Opleiding Kinesiologie

De kracht van Kinesologie

Met Touch for Health leg je de basis om echt te leren voelen, en jezelf in te zetten in contact met de cliënt. Je leert de kracht van kinesiologie te doorvoelen en te ervaren. Zodat het niet alleen een tool is, maar een waardevol instrument voor je dagelijks leven. Een instrument dat je uitdaagt om altijd verder te onderzoeken en antwoorden te vinden.

Naar alle opleidingen

Onze missie

Kinesiologie verovert de wereld als een olievlek. Dat is nodig! Want door Kinesiologie wordt het leven thuis, op school, op het werk en in de samenleving in het algemeen,  leuker, vrijer en blijer. De academie voor Kinesiologie dient als katalysator hiervoor.

Werken we daarmee aan de wereldvrede, aan klimaatproblemen, aan vermindering van terrorisme en plastic in het milieu? Ja – wij denken wel. Door het toepassen van Kinesiologie in het dagelijks leven, winnen we zoveel aan draagkracht. Dan hebben we energie, zelfvertrouwen en daadkracht om de problemen die ons aanstaren aan te pakken. Wij vinden dat alles begint bij een goede balans tussen stress en draagkracht. Kinesiologie wordt een way of life voor de wereld van morgen.

Heb je vragen? Stel ze!