De kracht van het Spiertesten

Wanneer is de training de Kracht van Spiertesten echt iets voor jou?

Als je coach bent en wilt investeren in de gezondheid van jezelf of in die van je cliënt:

De Kracht van Spiertesten is het antwoord op:

 • meer energie
 • leren omgaan met stress
 • omgaan met hoog sensitiviteit 
 • een vol hoofd 
 • meer rust
 • meer balans in werk en privé
 • meer zelfvertrouwen 
Ja, ik schrijf mij in voor deze training!

Leer de taal van het lichaam kennen met behulp van spiertesten

90% van je cliënten is in onbalans. Bewust of onbewust.

Wanneer je vraagt wat er aan de hand is, dan krijg je dat vaak niet helemaal boven tafel. De spiertest zorgt er op een hele makkelijke en effectieve manier voor dat jij wél het juiste antwoord krijgt.

Doordat jij de spiertest op jouw cliënt uitvoert, is hij/zij beter geaard en gecentreerd. Daardoor is het voor jou als coach veel eenvoudiger om de kern van het probleem van je cliënt te benoemen.

Je zult merken dat wanneer je met spiertesten gaat werken, je klant opener is, makkelijker kan voelen wat hij/zij nodig heeft en veel beter coachbaar is.

Je bent meer in verbinding met je cliënt. Jouw cliënt kan beter met zijn lijf voelen wat er aan de hand is omdat het lijf nooit liegt.

En de bonus? Door spiertesten te gaan gebruiken, geef je een mega impuls aan de balans en resultaat van je cliënt en kun je alles wat je leert ook op jezelf toepassen.

Laat mij je het leren

In twee intensieve dagen gaat er een wereld voor je open over wat het lijf jou als coach of therapeut over jouw cliënt vertelt.

In 100% van de gevallen is het zo dat jouw cliënt naast de pijn die hij of zij ervaart (en die jij oplost), ook last heeft van stress.

Op het moment dat jij in de situatie van je cliënt de factor stress eraf kan halen, hoeveel ruimte zou dat jouw cliënt geven? En hoeveel ruimte geeft dit om echte resultaten te boeken?

Pijn of ongemak van jouw cliënt geeft altijd stress. Als ik je die leer weg te nemen, dan behaal je geweldige resultaten met jouw cliënt.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedere coach of therapeut die er klaar voor is om sneller resultaten met cliënten te behalen. Omdat je de taal van het lichaam meeneemt en je niet meer alleen afgaat op wat de cliënt zegt, denkt of voelt.

Want met de Kracht van Spiertesten heb je altijd een tool in handen om te toetsten of wat iemand zegt ook klopt.

Waar een cliënt zich bewust of onbewust in de weg kan zitten of kan tegenhouden, zorgt de Kracht van Spiertesten ervoor dat dat niet meer voorkomt. Het lichaam liegt nooit….

Deze training is ook heel geschikt als sneak preview hoe Kinesiologie werkt en wanneer je nieuwsgierig bent naar de Academie voor Kinesiologie.

Resultaat

 • Je hebt een waanzinnige en mega effectieve tool in handen die na deze twee dagen ervoor zorg dat je:
  • de intenties van je cliënt sneller en beter doorgrond
  • bij je cliënt per direct de stress van het probleem haalt waardoor hij of zij beter coachbaar is en jij een fijnere samenwerking en een beter resultaat haalt
Ja, ik schrijf mij in voor deze training!

Dit vonden studenten van de training

“Testen en gelijk resultaat zien. Ook heel waardevol; zelfkennis van het lichaam” -Geesje Bos-

“Ontdekken dat je zelf al je antwoorden in je hebt”

“Het zelf ervaren was heel bijzonder. Merken dat door een stukje bewustwording je al veel kunt opruimen en dat kleine oefeningen al een groots resultaat hebben” – Yvonne –

Ik was op zoek naar uitbreiding voor mijn bedrijf zonder mijn paard daarbij meer te gaan belasten. Naar aanleiding van het boekje “je kind weer lekker in zijn vel” kwam ik bij Roos uit en na de Workshop Spiertesten wist ik dat ik hier meer van wilde weten! Het is een aanrader voor iedereen die andere meer wil helpen, zowel voor kinderen als volwassenen. Als uitbreiding voor je praktijk of als je niet precies weet wat je wilt zou ik zeker aanraden om de Workshop Spiertesten eens te gaan volgen. Wie weet ben je net zo enthousiast als mij en is die precies wat je zoekt!”

Carolien Sterk , Sterk met Carolien

Data Kracht van het Spiertesten Alphen aan den Rijn:

 • 13 en 14 juli van 10.00 tot 16.00 uur
 • 24 en 25 augustus van 10.00 tot 16.00 uur
 • 13 en 14 september van 10.00 tot 16.00 uur

Investering

Jouw investering is  € 197

Dit is inclusief:

 • 2 Bachbloesemremedies (t.w.v. 17 euro)
 • 2 Keer een uitgebreide lunch, koffie, thee en lekkers (t.w.v. 15 euro)
 • Een werkboek
Ja, ik schrijf mij in voor deze training!

Nog vragen? Stel ze!

Schroom niet, vul je gegevens in op ons contactformulier!