Als je iets van Touch for Health weet dan weet je dat John Thie dat in de wereld heeft gezet. Hij heeft mij als geen ander geïnspireerd. Ik heb werkelijk uren met hem gepraat en gemaild over mijn praktijk en wat ik dan allemaal deed. Toen ik hem leerde kennen gaf ik altijd een sessie van 42 spierentesten. (Ik was er ondertussen wel goed in geworden, omdat er nog veel meer moest gebeuren in een sessie ) Dit moest ik direct van hem stoppen.

Hij zei: “Keep it simple sweetheart! Je doet al zoveel, en je geeft al zoveel…

Je mag best alleen de basis geven en als er meer nodig is dan doe je dat.”

Na een paar jaar vertelde John mij dat hij altijd aan mij moest denken als hij cursus gaf in Malibu in het Retreat Centre. Een paar jaar later begreep ik waarom!

Toen ik daar was om een mooie bijscholing te volgen liep in een van de ruimtes waar hij cursus gaf binnen en mijn oog viel gelijk op een glasinloodraam met een prachtige roos waar de zon hielp om mooie kleuren in de ruimte te schijnen. Daarnaast waren de wanden vol met delft blauwe tegeltjes van een schaatsend paartje en molentjes…. Roos uit Holland volop aanwezig!

Ook was het John die zei dat ik cursussen Touch for Health moest gaan geven ook al had ik mijn diploma nog niet. Als ik maar beloofde dat ik het behaalde diploma zou ophangen in mijn praktijk, zodat ik elke dag aan hem zou zien en aan hem zou denken.

Zo gezegd zo gedaan. Ik heb mijn Touch for Health Instructor diploma als enige diploma op een ere plek hangen in mijn gezellige praktijk.

Hij was mijn bijna-Papa die zei: “He Roos je haar krult niet wat is er aan de hand?? Zo’n man kan je toch niet teleurstellen? Ik denk met liefde nog zo vaak aan hem en er komt altijd een dikke glimlach op mijn gezicht.

John had een droom eigenlijk wilde hij dat iedereen Touch for Health zou kunnen. Oke dat was misschien wat veel. 1 in het gezin en 1 in de straat  voor als er meer hulp nodig is, en 1 in de wijk die iedereen kan helpen als het echt ernstig is.

Deze droom wil ik ook helpen waar te maken.

Ik wil dus iedereen vertellen en laten voelen van Touch for Health.

Dus wil je mij helpen schrijf je dan nu in voor de gratis Workshop en ik vertel je alles over hoe jij je weer lekker in je vel kunt voelen en hoe jij je kind, je man of buurvrouw en vriendin kan helpen!

Weet je iemand die het ook moet weten…. Dan maak je mij natuurlijk super blij als je dit deelt!

Ik hoop dat ik je snel mag helpen en mag aansteken met het kinesiologievirus!

Tot gauw

Roos