Stel je voor je stapt “s middags je wachtkamer binnen om je volgende client op te halen. Je ziet het gelijk, op de stoel zit een meisje.…… Ze staat op en ze ziet er in en in triest uit. Ze loopt met schouders hangend en het koppie omlaag. Het ziet er zo kwetsbaar en ongelukkig uit.

Dan moet er echt actie komen!

Ik weet dat sommige therapeuten en coaches zich echt terecht zorgen maken om hun cliëntjes. Het is vreselijk als je weet dat je cliëntje bij het op staan al down is en niet lekker in zijn of haar vel zit.

Ik heb een hele snelle tip:

Pak een zaklampje en doe het aan en zet het lichtje op je “derde” oog. (dat zit op je voorhoofd tussen de twee ogen in..) Doe dit minstens 30 seconde. Herhaal het een aantal keren per dag.

Het licht straalt dan direct naar je glabella. Het zorgt er voor dat je hersenen wakker worden en beter werken. Dat de vloeistof die door je wervelkolom stroomt weer beter gaat stromen. En dan dus alles… en daarnaast is dit het beste antidepressie-middel wat er is!

Ik wens je heel veel succes en denk je ….er moet sneller wat gebeuren, mag je mij natuurlijk altijd mailen he. Ik zorg dat jij snel een tip krijgt om jouw cliëntje weer te laten stralen!

Dan straal ik namelijk ook

Zonnige dag

Roos