Kracht van het spiertesten

LEER PRATEN MET HET LIJF

  • Heldere uitleg over Kinesiologie in het algemeen en Spiertesten in het bijzonder. Wat is het. Wat doet het.
  • Ontdek hoe jij je hoofd in no-time leeg maakt door 1 specifieke oefening om daarna weer vol energie cliënten te helpen
  • Een tool waardoor je cliënt steviger in zijn of haar schoenen staat en angstgevoelens verminderen
  • Tips om je eigen energie te bewaken
  • Oefeningen die ervoor zorgen dat jouw cliënt betere resultaten boekt

Dit zeggen klanten over mij.

Merken dat kleine oefeningen al een groots resultaat hebben. Dat ervaren is heel bijzonder.

Yvonne

Ik was op zoek naar uitbreiding voor mijn bedrijf zonder mijn paard daarbij meer te gaan belasten. Naar aanleiding van het boekje “je kind weer lekker in zijn vel” kwam ik bij Roos uit en na de Workshop Spiertesten wist ik dat ik hier meer van wilde weten! Het is een aanrader voor iedereen die andere meer wil helpen, zowel voor kinderen als volwassenen. Als uitbreiding voor je praktijk of als je niet precies weet wat je wilt zou ik zeker aanraden om de Workshop Spiertesten eens te gaan volgen. Wie weet ben je net zo enthousiast als mij en is die precies wat je zoekt!”

Carolien

“Luister naar het gefluister van het lijf van je cliënt zodat het niet hoeft te schreeuwen”

Spiertesten is fantastische manier om te communiceren met het lichaam van je cliënt, op bewust, onbewust en lichamelijk
niveau. Spiertesten is een eenvoudige methode die snel en makkelijk inzicht geeft zonder dat je gebruik moet maken van ingewikkelde of dure
apparaten.

Hoe? Door simpelweg te luisteren naar het lichaam – en dat liegt nooit.
Door de spiertest te gebruiken, krijg je veel meer informatie van je cliënt dan tijdens een regulier gesprek.

Een spiertest is dus een bijzonder communicatiemiddel.

Als je bepaalde spieren van het lichaam van je cliënt test, dan laat deze test je voelen waar de stress zit.

Ook kun je testen wat er nodig is voor de gewenste verandering en kan het lichaam vertellen wat het beste is voor jouw cliënt om op dit moment te doen.

In dit e-book vertel ik je meer over deze bewezen en bijzondere methode. Je leest over de ontstaansgeschiedenis van Kinesiologie en Spiertesten en natuurlijk 0ntdek je een aantal eenvoudige oefeningen om zelf te proberen en te ervaren.

Laat je naam en e-mailadres onderaan deze pagina achter en ontvang het e-book in je mailbox.

Testen en gelijk resultaat zien. Ook heel waardevol; zelfkennis van het lichaam.

Geesje

Hoi ik ben Roos

Met mijn praktijk In de Roos sta ik aan de basis van Kinesiologie in Nederland.

In 1998 maakte ik kennis met Kinesiologie toen ik zwanger wilde worden. Ik was toentertijd schooljuf en jazzballetlerares en kwam in aanraking met veel ‘probleemkinderen’, die ik graag wilde helpen. Na de geboorte van mijn zoon ben ik begonnen met de Kinesiologie opleiding. Ondertussen heb ik alle opleidingen en trainingen die er op het gebied van Kinesiologie zijn, gevolgd.

Mijn baan als juf heb ik allang aan de aan de wilgen gehangen. Al vele jaren behandel ik kinderen en volwassen in mijn praktijk. Iedere dag weer ben ik onder de indruk van de effecten en de nut en noodzaak van Kinesiologie. Het systeem is zo krachtig en tegelijkertijd kinderlijk eenvoudig. Dat ervaren ook de honderden cliënten en cliëntjes die ik in al die jaren geholpen heb.

Het is mijn missie om Kinesiologie een plekje te geven in ieder huishouden en in de praktijk van iedere coach en therapeut zodat zoveel mogelijk mensen kennis maken met dit fantastische instrument  voor een blijer, fijner en meer in balans leven.

Het is dan ook niet meer dan logisch om de volgende stap te nemen. Het oprichten van de Academie voor Kinesiologie. Samen met een geweldig team kunnen we op deze manier nog meer mensen helpen en de kennis van Kinesiologie doorgeven.

Typisch Roos 🙂 “Wie mij kent, weet dat je mij alles kunt vragen. Ik ben spontaan, blij, lichamelijk en ik zie heel veel. Ik weet alles over energie-bescherming en gevoeligheid. Ik kan heel goed luisteren en kan zorgen dat mensen elkaar horen en begrijpen.”

Vraag hieronder het e-book Kracht van Spiertesten aan met bewezen oefeningen voor meer resultaat in jouw praktijk.