Waarom Kinesiolgie leren bij Academie voor Kinesiologie?

Bij de Academie voor Kinesiologie leer je gevoel en hart optimaal in te zetten, om vol vertrouwen de techniek toe te passen, bij kinderen en volwassenen. Kinesiologie is een way of life die je dagelijks kunt toepassen, in zowel je praktijk als in je eigen leven. Je leert samen met andere enthousiastelingen, op een fijne plek, dichtbij de natuur.

Je kan bij de Academie voor Kinesiologie kiezen voor de volledige 4-jarige hbo opleiding of volg losse cursussen. Vanwege de SNRO-accreditatie kan je je na het voltooien van de hbo-opleiding aansluiten bij diverse beroepsverenigingen en worden je behandelingen door (de meeste) zorgverzekeraars vergoed.

Ben je al therapeut? Doordat je met kinesiologie snel naar de kern komt van klachten, kan kinesiologie belangrijke ondersteuning bieden in elke praktijk.  Daarnaast leer je met kinesiologie effectief je eigen energieniveau op pijl te houden.

hbo-opleiding
Cursussen

Jezelf mogen zijn

Bij de Academie voor Kinesiologie mag je jezelf zijn. Roos nodigt je uit om samen aan de slag te gaan. Je leert hoe je jezelf inbrengt. Dat kan alleen als je goed bent afgestemd op jezelf en je lichaam. Roos creëert een liefdevolle bedding waarin jij kunt groeien en kunt ontdekken dat er altijd een oplossing is. Je leert niet alleen uit het cursusboek. Door in verbinding te zijn met jezelf, je lichaam, de ander en de leerstof, gaat de stof echt voor je leven. Je gaat ervaren wat Touch for Health daadwerkelijk doet.

hbo-opleiding
Cursussen

De kracht van Kinesologie

Met Touch for Health leg je de basis om echt te leren voelen, en jezelf in te zetten in contact met de cliënt. Je leert de kracht van kinesiologie te doorvoelen en te ervaren. Zodat het niet alleen een tool is, maar een waardevol instrument voor je dagelijks leven. Een instrument dat je uitdaagt om altijd verder te onderzoeken en antwoorden te vinden.

hbo-opleiding
Cursussen

Onze missie

Kinesiologie verovert de wereld als een olievlek. Dat is nodig! Want door Kinesiologie wordt het leven thuis, op school, op het werk en in de samenleving in het algemeen,  leuker, vrijer en blijer. De academie voor Kinesiologie dient als katalysator hiervoor.

Werken we daarmee aan de wereldvrede, aan klimaatproblemen, aan vermindering van terrorisme en plastic in het milieu? Ja – wij denken wel. Door het toepassen van Kinesiologie in het dagelijks leven, winnen we zoveel aan draagkracht. Dan hebben we energie, zelfvertrouwen en daadkracht om de problemen die ons aanstaren aan te pakken. Wij vinden dat alles begint bij een goede balans tussen stress en draagkracht. Kinesiologie wordt een way of life voor de wereld van morgen.

hbo-opleiding
Cursussen

Heb je vragen? Stel ze!